Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

Menu VakantieHawaii:

Informatie Hawaii
Huwelijksreis Hawaii
What to do in Hawaii?
Geschiedenis Hawaii
Klimaat & weer
Feesten & festivals
De eilanden

Vakantie Hawaii boeken?

- Auto rondreis Hawaii
- Island hoppen Hawaii
- Hawaii i.c.m. Australië
- Hawaii i.c.m. California
- Autohuur, Hotels en meer 

Bekijk hier alle reizen ...

Maatwerk Rondreis Hawaii?

Vraag vrijblijvend online een offerte aan en geef uw wensen door. Wij maken een offerte op maat. Deze ontvangt u per email.

De eilanden van Hawaii:

Oahu
Kauai
Lanai
Maui
Molokai
Big island

Tip: Lonely planet

Koop de Lonely planet Hawaii via Bol.com

 

Vakantie Molokai, Hawaii?

Molokai is het nabijgelegen langwerpige eiland dat veel minder bezoekers ontvangt. Het is het meest authenieke Hawaii eiland met rust, ongerept natuurschoon (de hoogste zeekliffen ter wereld) en historische bezienswaardigheden, waaronder tempels en een lepra-kolonie op het kleine schiereiland in het noorden. De bijnaam is 'het vriendelijke eiland'.

 

Het is 61 x 16 km groot met een landoppervlak van 673.4 km2. Het ligt ten oosten van Oahu, daarvan gescheiden door het 40 km brede Kaiwi Kanaal, en ten noorden van Lanai.

Molokaʻi bestaat uit twee uitgedoofde vulkanen, East Molokaʻi en de veel kleinere West Molokaʻi. Het hoogste punt is Kamakou (1510m) op East Molokaʻi. De East Molokaʻi vulkaan is de zuidelijke helft van een eens veel grotere vulkaan (net als de Koʻolau Range op Oahu).

Offerte op maat?

Vraag vrijblijvend online een maatwerk offerte aan (en geef uw wensen door). U ontvangt dan (vrijblijvend) per email een offerte geheel op maat. Inclusief prijzen en reisplanning.

vraag een offerta aan!