Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

Menu VakantieHawaii:

Informatie Hawaii
Huwelijksreis Hawaii
What to do in Hawaii?
Geschiedenis Hawaii
Klimaat & weer
Feesten & festivals
De eilanden

Vakantie Hawaii boeken?

- Auto rondreis Hawaii
- Island hoppen Hawaii
- Hawaii i.c.m. Australië
- Hawaii i.c.m. California
- Autohuur, Hotels en meer 

Bekijk hier alle reizen ...

Maatwerk Rondreis Hawaii?

Vraag vrijblijvend online een offerte aan en geef uw wensen door. Wij maken een offerte op maat. Deze ontvangt u per email.

De eilanden van Hawaii:

Oahu
Kauai
Lanai
Maui
Molokai
Big island

Tip: Lonely planet

Koop de Lonely planet Hawaii via Bol.com

 

Vakantie Lanai, Hawaii?

Lanai ligt ook dichtbij en dit twee-na-kleinste eiland is erg droog en rotsachtig. Het ziet er van de nabijgelegen eilanden uit als een glooiende heuvel. Lanai betekent dan ook bult. Het eiland is pas sinds kort toegankelijk voor bezoekers en biedt enkel een tweetal exclusieve hotels. Het enige stadje is Lanai City en dankt zijn bestaan aan de ananasplantages van Dole die voorheen een groot deel van het eiland in beslag namen. Lanai stond dan ook bekend als het 'ananaseiland'.Het eiland telt ongeveer 3200 inwoners en heeft een oppervlakte van 140 km². Lanai is ongeveer 29 km lang en 21 km breed.

Er zijn slechts 3 hotels op het eiland. Een resort aan de kust, een resort in de bergen en een klein hotel in het enige dorpje op het eiland.

 

Offerte op maat?

Vraag vrijblijvend online een maatwerk offerte aan (en geef uw wensen door). U ontvangt dan (vrijblijvend) per email een offerte geheel op maat. Inclusief prijzen en reisplanning.

 

vraag een offerta aan!